Handmade with much love & care

Pinky Pony is een sieradenmerk uit Nederland met voornamelijk verschillende soorten armbandjes, stuk voor stuk met liefde gemaakt met veel zorg, precisie en aandacht. Alle sieraden zijn handgemaakt door ons en worden ontworpen door Tessa, de eigenaresse van Pinky Pony.

Wij zijn dol op sieraden, véél sieraden; een perfecte finishing touch voor bij je outfit om net iets meer te stralen. Voor ieder wat wils in onze shop om lekker te mixen en matchen en zo jouw eigen sieradenmatch te maken. Ook kun je altijd een verzoekje aanvragen, wij maken graag iets speciaals voor jou.

 

Onze naam

Pinky Pony is tot stand gekomen doordat we een aparte naam wilde hebben, die iedereen, als je hem ziet of hoort, meteen weet om welk sierdaden merk het gaat.  Het moet een meiden maar ook een vrouwen doelgroep aan spreken, sieraden is immers voor beide doelgroepen verslavend en super leuk sieraden voor te maken.

 

 

 

Materialen

Allerlei prachtige materialen worden in de sieraden verwerkt, zoals edelsteen, hout, glas, facetgeslepen glas, gekleurde waxkoordjes, ibiza elastiek en metalen bedeltjes en kraaltjes van designers quality. Sieraden van Pinky Pony bevatten geen edelmetaal zoals echt zilver of goud. Daardoor kan het metaal bij veelvuldig dragen en contact met vocht op den duur wat verkleuren. Alle sieraden in deze webshop zijn nikkel- en loodvrij.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over Pinky Pony of over de sieraden? Een mailtje is altijd gezellig: info@pinkypony.nl of vul het contactformulier.

xxx Tessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright

Pinky Pony © Alle rechten voorbehouden. Op de foto’s en ontwerpen van de sieraden rust een copyright. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere websites en/of commercieel gebruik van foto’s en ontwerpen is niet toegestaan, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door Pinky Pony.